fbpx

Развивайте се със сърцето и ума !

ИСТОРИЯ

NLP Evolution е създаден в България през 2020 г. Вече присъства в Италия от 1999 г. и в Швейцария от 2012 г., където през същата година училището получава от NLPU на Робърт Дилтс и Джудит Де Лозиер разрешението да използва учебния материал и актуализира курсовете до съдържанието на 3-то поколение НЛП. В момента NLP Evolution е единственото училище в България, което издава NLP / НЛП сертификати, подписани от Робърт Дилтс.

Андреа Ди Грегорио с Робърт Дилтс и Джудит Де Лозиер

nlp evolution boardУправителният състав на NLP Evolution се състои от:

Андреа Ди Грегорио, съосновател и генерален директор
Велина Ди Грегорио, съосновател

Нашата визия за НЛП

Днес живеем в контекст, в който има една константа – промяната.

Дори и да искаме, не можем да го игнорираме и го осъзнаваме всеки път, когато взимаме решения за живота си. 

Цитатът: “Оцеляват не най-силните или най-интелигентните видове, а тези, които най-добре се адаптират към промяната” никога не е бил по-актуален.
Еволюцията на човешкото същество се превърна в основното условие за добро здраве във всеки аспект.
Слушането на себе си – нашите амбиции, емоции, чувства, е първата стъпка да си напомним, че само ако се обичаме, можем да бъдем свободни и само ако сме свободни, можем да обичаме.
Повече от двадесет години помагаме на хората да се развиват чрез системния НЛП и неговите необикновени модели, научени от онези, които с талант успяха да се издигнат. Непрекъснатото актуализиране е от съществено значение, за да бъдем последователни с тези, които разчитат на нас, и точно затова качеството е първата ни цел.
 
Ние вярваме, че еволюцията на човека и обществото се постига чрез необикновената сила на ума, ръководена от чистотата на сърцето. Само по този начин човешкото същество може да се изрази в цялата си същност.
 
Обучението, наставлението и консултирането са инструментите на нашата работа, чрез които си представяме свят, в който хората могат да живеят в хармония със себе си и с околната среда, допринасяйки за общото благосъстояние.

Към кого се обрщаме:

  • хора, които желаят да предприемат път на растеж, насочен към развиване на цели (лични и / или професионални);
  • компании, които желаят да растат чрез споделяне на корпоративни ценности, да подобрят производствените процеси, да развият здравословна комуникация във всички области на компанията и да насърчат проактивно отношение;
  • търговски асоциации, които искат да внесат култура и стратегии в малките и средните предприятия, развивайки техният потенциал;
  • професионалисти на свободна практика, които искат да подобрят представянето си, изразявайки по-добре таланта си.

" СЪЗДАВАМЕ СВЯТ, КЪМ КОЙТО ХОРАТА ИСКАТ ДА ПРИНАДЛЕЖАТ "

Fill in the form and ask for a free lesson now!

Scroll to Top
НЛП Еволюция България