fbpx
robert dilts nlp founder

Обучаващи / Trainers

Andrea Di Gregorio / Андреа Ди Грегорио

Master Trainer NLP, обучен от NLPU на Р. Дилтс, Санта Круз, Калифорния, член на Global NLP Training & Consulting Community и NLPU Academy of Trainers. През 1999 основава италианското училище за системен НЛП, разпространявайки напредналите инструменти на 3-то поколение НЛП в Италия. От 2012 е директор на NLP Evolution, училище за системен НЛП в Швейцария. Съветник / Counselor SGfB (Swiss Consulting Association) и член на A.N.Co.Re. (Italian Association of Relational Counselors). Обучител, представляващ NLPU - Санта Круз, Калифорния , САЩ. Квалифициран да издава Practitioner, Master и NLPU Trainer сертификати подписани от Робърт Дилтс. Автор на книгите "Beata Confusione" (Blessed Confusion) и "La Ricerca della Serenità" (The Search for Serenity). Той е обучител в курсовете за възрастни в кантон Тичино и Супервайзер в Кантоналната Психиатрична Клиника в Мендрисио. Супервайзер на обученията за Коучинг и Бизнес Консултант сертифицирани от Швейцарската Федерална Изпитна Комисия.

Natasha Sakota / Наташа Сакота

Master и NLP Trainer с обучение в Релационното Консултиране. Завършила Икономика в Южна Африка и магистър по Международна Икономика в Бокони. Увеличете потенциала си и го споделете със света!

nlp practitioner raobert dilts

Robert Dilts / Робърт Дилтс

Обучаващ за специфични и напреднали НЛП курсове. Учен, автор, обучаващ и консултант в Невро-Лингвистично Програмиране (НЛП) от създаването му през 1975. Той е бил ученик и колега на Бандлър и Гриндер, също така учил с Грегори Бейтсън и Милтън Ериксън. Дилтс е най-издаваният автор през последните 40 години и един от водещите автори на НЛП, том първи заедно с Ричард Бандлър, Джон Гриндер и Джудит ДеЛозие. През 1981, с Уилиам Ханли, той основава Поведенческо Инженерство и развива многобройни обучителни софтуери. От 1991, заедно с Джудит ДеЛозие са собственици на NLPU, което провежда своите курсове в USCS в Санта Круз, Калифорния, където НЛП е 'родено' през 1975.

Fill in the form and ask for a free lesson now!

Scroll to Top
НЛП Еволюция България